קפה

מה זה בעצם קפה המשקה שרובנו שותים בשביל להתעורר אבל הוא גם משרה עלינו איזו הרגשת התעלות עוד לפני שהקפאין משפיע.
קודם כל הוא פרי
וככזה הוא יכול להיות בוסרי לפני שיאו בשיאו- בשל או אחרי שיאו
עם טעמים פחות רצויים
אז איך יודעים : תפוח עסיסי מתפוצץ בפה שלך. המיץ מתערבל עם רוקך ויש לך טעם מתוק, חמוץ ומרענן. הקליפה הדקה והקרירה נשברת בין השיניים שלך והבשר העסיסי נמס בפה שלך. אתה יכול להרגיש את הטעם של הסוכר הגולמי בתוך התפוח, והחומציות העדינה של המיץ שלו. זה התפוח הכי טעים שאכלת אי פעם.
כאשר טעים לנו הפה שלנו מרייר זה מנגנון שאומר שהגוף שלנו רוצה לצרוך מזה עוד.
אז בקפה יש 800 תרכובות כימיות או ארומות כלומר כל הפירות תבלינים אגוזים פרחים. פי 4 מביין.
וכל דרגת קלייה תדגיש טעמים אחרים בקפה.
חומר גלם הקפה הירוק חשוב.
תהליך הקלייה חשוב.
ותהליך ההכנה חשוב.
ב 20 שנים האחרונות למדתי משהו על התהליכים האלה,זכיתי בתחרות קלייה ארצית בטעימה עיוורת ואני יכול לייעץ לכם ולהציע לכם קפה שתאהבו לשתות
יש קפה שאני מייבא מאיטליה ויש קפה שאני קולה לפי הזמנה
0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *